Embrace Life Centers | Over Embrace Life Centers |

Over Embrace Life Centers

De naam van de website

Embrace Life (omarm het leven) is datgene waarvan wij denken dat belangrijk is om te doen. Maak er wat moois van. Je bent namelijk een prachtig mens, je bent geboren en je leeft je leven maar één keer.  Wat er tussenin zit, bepaal je zelf. Het zou geweldig zijn dat je trots kunt zijn over wat je allemaal hebt bereikt qua persoonlijke groei, spiritualiteit, dat je je trauma's hebt overwonnen! Dat je echt geleefd hebt!

We willen je hier graag bij helpen. Niet iedereen heeft leren omgaan met de basisvaardigheden van het mens-zijn: verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, grenzen stellen, leven in het nu. Soms ook heb je last van ‘dingen’ uit het eerdere deel van je leven die nu niet meer behulpzaam zijn. En ook komt het voor dat je nu al heel erg tevreden bent, maar nog net even iets meer wilt knallen. We kunnen je ook naar een ander of hoger niveau tillen.

Wij zetten ons in om jou in beweging te krijgen en er een mooi leven van te maken.

De mensen achter Embrace Life Centers

Wij zijn Paula en Dick en wij hebben meerdere Ayahuasca, San Pedro en Magic Truffel ceremonies doorgemaakt. Wij hebben een achtergrond in de medische gezondheidszorg en in de professionele coaching. Onze achtergrond en kritische blik op drugs en plantheelmiddelen heeft ons ertoe aangezet om ayahuasca en truffels te onderzoeken en te ervaren. Voor onszelf zijn zij heel waardevol gebleken en hebben enerzijds een helende werking gehad en anderzijds gezorgd voor veel inzichten waardoor we met veel meer compassie in ons leven staan en de verbinding met de mensen om ons heen enorm is verbeterd en waardevol is geworden.

Wij beseffen door onze persoonlijke ervaring dat een ayahuasca of een truffel ceremonie een serieus besluit is. Mother Ayahuasca moet je ‘roepen’. Laat je niet verleiden door anderen of het vooruitzicht dat je wellicht mooie visuele ervaringen kunt hebben. Elke ceremonie is hard werken en je doet het helemaal alleen en voor jezelf. Je wordt weliswaar liefdevol begeleid en je veiligheid wordt gegarandeerd als de intake uitwijst dat een ceremonie voor jou geschikt is, maar de beleving is geheel de jouwe en je moet zelf onderzoeken wat zich aandient.

Diegenen die met overtuiging en inzet aan een ayahuasca of een magic truffel ceremonie deelnemen, hebben een onvergetelijke ervaring die veelal resulteert in duidelijke prioriteiten van de dingen die zij in hun leven willen realiseren.

Locatie van de activiteiten

Wij verzorgen onze activiteiten (trainingen, workshops en ceremonies) in een rustige en bosrijke omgeving in de regio Apeldoorn. Een routebeschrijving krijg je per email toegestuurd nadat je boeking voor een activiteit definitief is.

Indien je een meerdaagse activiteit zou doen, dan kun je in de omgeving genieten van rust en natuurschoon door middel van een wandeling. Ook het terrein van de locatie biedt rust om lekker in jezelf te keren en je inzichten te overdenken.

Gebruikmaken van de locatie

Wij ontvangenen regelmatig de vraag of er gebruik gemaakt kan worden van de locatie of de ruimte voor gezelschappen of coachingsessies. Neem daarvoor contact met ons op door onderstaande formulier in te vullen.

Ceremonie ruimte bij Embrace Life Centers