Heling door Psilohuasca ceremonie: ingrijpende verandering in je leven.

 Psilohuasca verandert je leven!

Een psilohuasca ceremonie kunnen voor een ingrijpende verandering en heling in je leven zorgen, wat tot nu toe niet zelf is gelukt. We helpen je met coaching om deze verandering te integreren in je leven. Wil je hulp om deze verandering te bereiken? Embrace Life Centers helpt je met een goede voorbereiding, veilige begeleiding en integratie van veranderingen in je leven.

Per 01-10-2019 kan de overheid (politie) strenger gaan handhaven op Ayahuasca. ​


Embrace Life Centers wil niemand in gevaar brengen door deze handhavingsmaatregelen van politie en overheid.


Daarom hebben we besloten om met psilohuasca verder te gaan. Dat is een goed altenatief voor ayahuasca en het is in Nederland volkomen legaal.

Als je ‘iets’ wilt veranderen in je leven, dan kan dat een klein ding zijn maar ook iets als een hardnekkig patroon dat helemaal in je hele leven en persoonlijkheid lijkt te zijn verweven.

Soms wil je dit vanuit heling van jezelf, maar ook het streven naar persoonlijke ontwikkeling is een verandering op zich. Vind jouw antwoorden die diep binnenin je zitten. Soms met behulp van de natuur zelf.

Heling en verandering van je leven

 • Je zit niet lekker in je vel.
 • Je weet dat je patronen hebt en je wilt daarmee aan de slag.
 • Je beseft dat je (te) veel in je hoofd zit en je zoekt weer contact met je gevoel.
 • Je voelt je niet belangrijk genoeg voor andere mensen.
 • Je hebt lichamelijke klachten en je beseft dat daar een wereld aan onverwerkte emoties onder zit.
 • Je bent verslaafd en je wilt daar vanaf.

Persoonlijke ontwikkeling

 • Je vraagt je af wat je doel is in deze wereld.
 • Je beseft dat je ‘iets’ moet veranderen in je leven, maar je hebt geen idee wat en hoe dat te bereiken.
 • Je vindt jezelf niet belangrijk of goed genoeg.
 • Je wilt beter je eigen grenzen kennen en bewaken.
 • Je zoekt meer balans in je leven.
 • Je zoekt spirituele ontwikkeling.

Je hebt geen overzicht van wat er allemaal met wat verbonden is om een begin te kunnen maken.  Ook daarom probeer je veranderingen door te zetten, maar loop je tegen andere zaken in je leven aan die je weer terug bij ‘af’ brengen. Kortom: dat maakt het vaak lastig om een verandering bij jezelf door te voeren.

Ben je op een punt in je leven dat de eerdere aangeleerde ‘oplossingen’ van jouw lichaam en geest niet langer helpend zijn? Een eerste stap is vaak hulp zoeken in de gangbare hulpverlening in de vorm van psychologen, therapeuten, coaching, etc., maar soms is er meer nodig.

Vind jouw antwoorden die diep binnenin je zitten. Bijvoorbeeld met behulp van de natuur zelf

ONZE EIGEN ERVARING

Wij hebben ook dit soort problemen meegemaakt en ayahuasca heeft ons weer grip op ons leven gegeven.

Ayahuasca is een thee gemaakt van twee planten. Deze thee heeft een hallucinerende werking en helpt je om inzicht te krijgen in wat er bij jou speelt, hoe de samenhang is en welke onverwerkte emoties nu een ‘blokkerende’ rol spelen in jouw leven. Ook kan ayahuasca helpen bij fysieke klachten en verslavingen.

Een ceremonie is een gelegenheid waarbij je onder liefdevolle begeleiding ayahuasca of psilohuasca kunt drinken en inzichten kunt verkrijgen, emoties kunt doorleven een ingrijpende veranderingen en heling in je leven in gang kunt zetten. 

Persoonlijk verhaal

Een aantal jaren geleden besefte ik dat ik op een doodlopend spoor zat. Ik had verschillende vormen van hulp geprobeerd en ik kwam er onder andere achter dat ik moeilijk contact kon maken met mijn gevoel, met mijn emoties. Ik was mijn hele leven al bezig om alles met mijn hoofd te regelen. Al mijn reacties werden eerst ‘doordacht’ voordat ik een reactie gaf. De emoties die ik wel degelijk ervoer werden nauwelijks getoond. Voornamelijk als ze te hevig waren kwamen ze wel naar buiten, maar dan was de spreekwoordelijke emmer al overgelopen.

Ik kwam met de gangbare hulp niet in bij mijn gevoel. Ik had wel een beetje resultaat, maar ik besefte dat ik zo nog wel 10 jaar door kon gaan voordat ik misschien het gewenste resultaat had bereikt. Kortom: ik zocht iets dat me echt zou gaan helpen want dit kon geen jaren meer doorgaan.

Iemand vroeg mij: “Hoe ver ben je bereid te gaan?” Ik wist inmiddels al dat ik op een doodlopend spoor zat. Ik moest een ingrijpende verandering in mijn leven aanbrengen, maar wist niet wat. Ik wist ook dat mijn eigen denken/ego/geest me in de weg zat. Ik overdacht immers alles voordat ik een reactie kon geven. Dat heb ik in mijn leven tot dat moment zo aangeleerd. Dat was ‘veilig’ voor mij. Daarom was ik bereid ‘ver’ te gaan en verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven.

Het volgende wat ik te horen kreeg was: “ayahuasca.” Ik begon mijn zoektocht. Ik kwam op Youtube een filmpje tegen van iemand die zwaar depressief was en het prima vond om elk moment uit het leven te stappen. In dit interview vertelde die persoon over 1 ayahuasca ceremonie en die persoon had nu ruim na de ceremonie ogen vol levensenergie.

Ik besefte toen: als ayahuasca dit kan doen in 1 ceremonie, zo'n krachtige heling, dan is dat het onderzoeken waard. Ik begreep later dat ayahuasca een hallucinerende drank is waarbij je ego/geest/denken op de achtergrond wordt geplaatst ten opzichte van je emoties: precies wat ik nodig had

Ik heb een aantal ceremonies gedaan. Elke gang naar de ceremonie, de ceremonie zelf en wat er daarna gebeurt is een ‘reis’. Voor mij verliepen de eerste 5 ‘reizen’ precies volgens mijn gevoel/intuïtie waar ik aan toe was: een opbouwende trap van heling. Al na de eerste reis zag mijn omgeving dat ik veranderd was: ik straalde enorm. Daarnaast was ik weer verbonden met mijn levensenergie. Ik was blij dat ik zo'n ingrijpende verandering en heling had ondergaan in mijn leven door alleen maar zo'n ayahuasca ceremonie!

Ervaringen delen

Parallel hieraan heeft mijn vrouw ook reizen gemaakt. Ze had zeker geen idee dat zij wat kon ‘leren’ van ayahuasca. Ook bij haar is elke reis een openbaring geweest aan zelfinzicht en inzicht in het leven. Wij kunnen onze ervaringen met elkaar delen. Elke reis is anders en betekenisvol voor de persoon zelf. Ook bij haar was er een ingrijpende verandering in haar leven door heling en de integratie van haar inzichten in het dagelijks leven. We ‘herkennen’ verschillende elementen en manieren waarop Mother Ayahuasca dingen aan jou probeert duidelijk te maken.

Sinds onze persoonlijke groei en heling zijn wij doordrongen met het idee dat heel veel mensen op onze wereld geholpen zouden zijn als zij door Mother Ayahuasca op weg worden geholpen om hun inzichten te krijgen, hun problemen aan te pakken en hun leven op orde te krijgen. Daarom bieden wij onze diensten aan: op een liefdevolle en verantwoorde wijze mensen begeleiden om hun leven weer glans te geven. Omdat een psilohuasca ceremonie ook voor dezelfde heling, een ingrijpende verandering in je leven en/of spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling kan zorgen, zijn we daarmee verder gegaan.

Ayahuasca grondstoffen
Ayahuasca thee's
Shaman tools
Icaros wandkleed Peru

WIL JIJ OOK GEHOLPEN WORDEN?

 • Je bent niet alleen
  Je wordt door ons begeleid vanaf het moment dat je na jouw ‘besluit’ hebt ingeschreven. Je kunt vooraf en direct na de ceremonie je intenties, vragen, angsten en onzekerheden met ons delen.
 • Je komt op voor jezelf
  Je neemt je verantwoordelijkheid voor je leven door nu voor jezelf te kiezen.
 • Je maakt een verandering door
  Door een plantheelmiddel werk je zowel aan je onderbewuste en aan je bewuste kant. Hierdoor zult je een verandering gaan uitstralen naar je omgeving en je zult zelf ook veranderingen als gevolg daarvan gaan ervaren.
 • Je maakt gebruik van de kracht van de natuur
  Al vele eeuwen wordt dit plantmedicijn gebruikt in het amazonegebied. Het is een natuurlijke drank die jouw levensenergie stimuleert.
 • Je hebt de energie en de kracht om je leven anders te gaan leven
  Het plantheelmiddel zorgt voor een sterke motivatie om jouw verandering door te voeren in jouw leven. Dat integreren van de gewenste verandering in jouw leven gaat namelijk niet vanzelf; kortom: dat moet je echt zelf doen. Veranderingen doorvoeren in je leven is vaak lastig omdat er ook nog therapeutisch gewerkt moet worden aan ‘oude zaken’ in je leven. Het plantheelmiddel heeft tijdens de ceremonie in korte tijd veel therapeutisch werk verricht; meer dan je met gangbare therapeutische sessies behaalt. Soms voelt het alsof je de resultaten van enkele jaren therapie in één ceremonie hebt verworven. Gelukkig geeft een psilohuasca ceremonie je veel motivatie en kracht zodat je zelf ingrijpende veranderingen en heling in je leven kunt borgen.
 • Je kunt nu ook weer aan de slag met professionele coaching
  Door het plantheelmiddel heb je vaak weer een doel met energie om aan de slag te gaan. Vaak kun je dit zelfstandig. Lukt je dat nog niet, dan kun je nu prima met een professioneel coach aan de slag die jou begeleidt met jouw pad naar jouw doel. Vanuit Embrace Life Centers kunnen we je daarmee helpen.

ZET NU JE EERSTE STAP

Als je serieus met je leven aan de slag wilt en je bent ervan overtuigd dat een psilohuasca ceremonie voor jou geschikt is, dan willen we je graag begeleiden ayahuasca voor een ingrijpende verandering in je leven met de voorbereiding, de ceremonie zelf en de nazorg om de ervaring, heling en jouw inzichten te helpen integreren in jouw leven.

TEAM EMBRACE LIFE

Het team van Embrace Life Centers bestaat uit liefdevolle mensen die je in elke fase voorafgaand en na de ceremonie willen en kunnen begeleiden.

Lees hieronder meer over de verschillende fases die Embrace Life Centers onderscheidt.

Voorlichting

Er is veel te lezen op Internet over plantmedicijnen. Wij willen dat je jezelf goed voorlicht over wat plantheelmiddelen zijn en wat een ceremonie voor je kan betekenen.

Voorbereiding

Voordat je aan een ceremonie kunt beginnen, is het verstandig dat je een goede voorbereiding neemt. Daarbij hoort een gezondheidscheck, maar ook een gezond eet- en leefpatroon.

Ceremonie

De ceremonie kun je op verschillende manieren beleven. Je kunt een individuele ceremonie doen, maar ook in tweetallen of kleine groepen. De ceremonie vindt in een veilige omgeving plaats en onder professionele begeleiding.

Nazorg

Tijdens en na een ceremonie krijg je veelal inzichten. Niet alle inzichten zijn direct duidelijk. Ook de wijze waarop de reis zich aan je heeft geopenbaard, is uniek voor jou. Wil je hierover praten dan zijn we er voor je, direct na de ceremonie en in de dagen daaropvolgend.

Coaching en integratie

Na de ceremonie is het van belang om jouw inzichten te integreren in je leven. Misschien is dat nog lastig voor je en kunnen wij je met professionele coaching daarbij ondersteunen. Het is niet niets om een verandering en heling in je leven te ontvangen door middel van een psilohuasca ceremonie.


WAT ZEGGEN ONZE GASTEN?

Wie kunnen beter vertellen hoe het is om een ceremonie te beleven, dan onze gasten zelf?

Mijn eerste reis ooit. Ik was vooraf best gespannen en heel benieuwd wat het me zou opleveren. De informatie op de website vond ik prettig om te lezen en gaf me wel een gerustellend gevoel. Ik was ook wel benieuwd of een ceremonie geschikt was voor mij gezien de uitgebreide intake die gedaan werd. Ik heb me zeker de dag voor de ceremonie goed aan het dieet gehouden.


Bij aankomst kon ik nog gewoon vragen stellen. Waar ik vertrouwen in moest hebben is dat je niet meer krijgt dan je aankunt. Verder kon ik altijd een begeleider wenken als ik vragen had tijdens de reis. Ik heb ervaren dat het lastig is om de ervaringen van tijdens de reis onder woorden te brengen.


Daarna kon ik wel mijn verhaal doen bij de begeleiders. Sommige dingen begeep ik, andere inzichten werden in de dagen na de reis duidelijker. Een onvergetelijke ervaring en het heeft me inderdaad energie gegeven om de dingen met de juiste prioriteit op te pakken. Voorlopig ben ik nog bezig met verwerken en integreren van wat ik allemaal meegemaakt heb.

Peter

Ik was vooraf best wel bang over hoe het zou gaan. Ik heb een individuele ceremonie gedaan en mijn begeleidster was super lief. Ik kon vooraf vragen stellen. Nadat ik had gedronken ben ik op mijn matje gaan liggen.


Het eerste deel was mooi en met beelden. Ik heb een tweede keer gedronken en ik heb ook best veel moeten huilen. Oude dingen kwamen boven, maar het voelde goed. Toen ik klaar was, heb ik een beetje van het lekkere eten gehad. Ik was eigenlijk nog een beetje aan het nareizen.


De volgende ochtend kon ik mijn ervaringen delen met mijn begeleidster.

Linda

ZET NU JE EERSTE STAP

Als je serieus met je leven aan de slag wilt en je bent ervan overtuigd dat een psilohuasca ceremonie voor jou geschikt is, dan willen we je graag begeleiden met de voorbereiding, de ceremonie zelf en de nazorg om de ervaring en heling en jouw inzichten te helpen integreren, zodat je leven een ingrijpende verandering door maakt.